Angol nyelvű film adatbázis

Az IMDb (Internet Movie Database) egy online adatbázis, amely filmekhez, televíziós műsorokhoz, videójátékokhoz, színészekhez, rendezőkhöz és más a filmiparral kapcsolatos személyekhez kapcsolódó információkat tartalmaz. Az oldalt 1990-ben alapították, és azóta a világ leglátogatottabb weboldalainak egyikévé vált.

Az IMDb számos funkciót kínál, többek között:

* **Információk:** Az oldalon rengeteg információt találhatunk filmekről, televíziós műsorokról, videójátékokról, színészekről, rendezőkről és más a filmiparral kapcsolatos személyekről.
* **Értékelések:** Az oldalon lehetőség van filmek, televíziós műsorok és videójátékok értékelésére, és a felhasználók által adott átlagértékelést is megtekinthetjük.
* **Listák:** Az oldalon lehetőség van saját listák létrehozására filmekről, televíziós műsorokról és videójátékokról.
* **Kritikák:** Az oldalon szakmai és felhasználói kritikákat is olvashatunk filmekről, televíziós műsorokról és videójátékokról.
* **Hírek:** Az oldalon tájékozódhatunk a filmipar legfrissebb híreiről.

Az IMDb egy rendkívül hasznos forrás a filmek, televíziós műsorok és videójátékok szerelmesei számára. Az oldalon rengeteg információt találhatunk, és a felhasználók által adott értékelések és kritikák segíthetnek a választásban.

Az IMDb-nek azonban van néhány hátránya is:

* **Reklámok:** Az oldalon reklámok találhatók, amelyek zavaróak lehetnek.
* **Hiányzó tartalom:** Néhány filmhez, televíziós műsorhoz és videójátékhoz nem elérhetőek minden információk.
* **Hibás információk:** Előfordulhatnak hibás információk az oldalon.

Összességében az IMDb egy remek forrás a filmek, televíziós műsorok és videójátékok szerelmesei számára. Az oldal bőséges tartalommal, rengeteg információval, és hasznos funkciókkal rendelkezik. A reklámok és a hiányzó tartalom ellenére az oldal továbbra is egy értékes eszköz a filmek, televíziós műsorok és videójátékok felfedezéséhez és a tájékozódáshoz.

**Értékelés:** 4/5 csillag

**Ajánlanám-e másoknak?** Igen, minden filmrajongónak.


Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Angol nyelvű film adatbázis, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Filmes oldalak

www.imdb.com
0
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2024-02-16
Angol nyelvű film adatbázis

Hasonló oldalak: Angol nyelvű film adatbázis

Film adatbázis
A [https://www.filmek.hu/](https://www.filmek.hu/) oldal egy hasznos forrás a filmek szerelmesei...
 
Powered by Linkgyűjtemény és linképítés © 2007 - 2023    Generated in 0.020 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei